Hvem er jeg​

Vi har kun dette ene liv, så min filosofi er at det handler om at få det bedste ud af det. Den største udfordring ved en livsstilsændring er at komme i gang og få det gjort. Det kræver forberedelse, vedholdenhed og en stor portion motivation. Det sker ikke "overnight".

Strategi, struktur og masser af motivation

​Sundhed skal tage udgangspunkt i den enkelte person som med realistiske ændringer kan blive en gladere og sundere person fyldt med energi og som kan lide sit eget spejlbillede.

Spis kvalitet mad i mindre mængde og spis alt med måde. Jeg tror ikke på udelukkelse af mad - men det handler om hyppighed og mængderne.

Hjælp, støtte og personlig kontakt fra en professionel er altafgørende på vejen mod dit mål. Et mål uden en plan er og vil kun være en drøm. Sammen laver vi en plan for dit mål og dette vil altid være tilpasset dit liv og din hverdag, så det bliver en varig livsstilsændring for dig.

Uddannelser

Jeg har en videregående uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Jeg besidder derfor kompetencer til at tilrettelægge og udføre kostvejledning og begrunde forslag til ændring af livsstil samt fastlægge ernæringsstatus og kropskomposition.

​​

Jeg har en stor viden og erfaring vedr. fødevarer og mad pga min uddannelse som kok. På baggrund af dette vil jeg til hver en tid kunne hjælpe dig med en livsstilsændring med mad, der smager godt og er mættende. Slut med de hurtige slankekure og ind med den varige livsstilsændring med god og nem mad, der smager af noget.​


​​Yderligere har jeg også en EHFA certificeret Fitnessinstruktør- og Personlig Træner uddannelse, hvor jeg har kompetencer indenfor vægt- og konditionstræning samt teknik, funktionel træning, træningsprogrammer, motivation og forandringsprocesser samt træning- og vægttabsmanagement.

​Gennemført diplomkursus vedrørende Børn & Overvægt, hvor der fokuseres på vurderinger og behandlinger af over- og undervægt hos børn, børns energibehov og kostplanlægning efter kostrådene, samt formidling af kostråd i børnehøjde.

Jeg har i denne vinter og foråret 2022, videreuddannet mig som certificeret Meta Mind Coach, som er en uddannelse der udspringer af Metakognitiv terapi, som er udviklet af psykolog og professor Adrian Wells.

I efteråret 2022 tilføjer jeg endnu en uddannelse som certificeret Mind Behaviour Coach, som er en overbygning på Meta Mind Coach uddannelsen.

Hvad kan jeg tilbyde

Mine spidskompetencer er kostvejledning, livsstilændring, personlig træning, sundhedscoaching, stor viden og erfaring med fødevarer og madlavning.

Jeg tilbyder metakognitiv coaching, ved et overdrevet overopmærksom på og triggertanker omkring mad, krop, vægt eller træning. Det kunne fx være madstress, overspisning, skyldfølelse mm.

Ved vejledningssamtaler benytter jeg mig af den motiverende samtale, den anerkendende pædagogik og teknikker fra coachingprincipperne.

Mennesker motiveres forskelligt og jeg sætter en stor ære i at behandle hver kunde individuelt med empati, motivation og engagement til at blive en bedre udgave af sig selv.

At skabe glæde og variation ved træning og livsstilsændringer er ligeså så vigtigt som at skabe fysiske resultater.

​​

Jeg kan hjælpe med:

  • ​Vægttab
  • Optimering af resultater via kosten
  • Personlig træning
  • Vægtøgning
  • Motivation til at komme i gang med træning eller ændring af livsstil
  • Kostvejledning af børn
  • Coaching

Konsulentarbejde og undervisning af kantinepersonale vedrørende omlægning til en sundere og grønnere menu i kantinen.

Ønsker du at arbejde med dine mål?

Få en uforpligtende samtale om dine udfordringer, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer ind i din hverdag.

BA i Ernæring ​og Sundhed

EHFA certificeret personlig træner

Meta kognitiv Coach

Mind Behaviour Coach

Vane coaching

Certificeret Hechmann løbetræner

Uddannet kok med mere end 20 års erfaring som både chef og selvstændig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Motiverende

Mennesker motiveres forskelligt og jeg sætter en stor ære i at behandle hver kunde individuelt med empati, motivation og engagement til at blive en bedre udgave af sig selv.

Energisk

At skabe glæde og variation ved træning og livsstilsændringer er ligeså så vigtigt som at skabe fysiske resultater.

Struktureret træning

Sammen laver vi en plan for dit mål og dette vil altid være tilpasset dit liv og din hverdag, så det bliver en varig livsstilsændring for dig.

Kost & Krop v/Rikke Crone 

Amtsvejen 109 dør LA, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

CVR: 29353026

Kontakt mig

Telefon: 60216341

E-mail: rikkecrone@kost-krop.dk

Start din træning i dag!

Sociale medier

Facebook

Instagram