"Du har lyst til at arbejde med at få styr på dine nuværende spisevaner og opnå en afbalanceret kost hvor der er plads til "det hele, med måde".

"Kostvejledningen handler også om nydelse og madglæde - bedre mad i mindre mængder"

Kostvejledning v/ Kost & Krop

Henvender sig til dig som ønsker at bryde dine tankemønstre og nå dine mål samt arbejde hen imod en vægt som er i balance.

Du har lyst til at arbejde med at få styr på dine nuværende spisevaner og opnå en afbalanceret kost hvor der er plads til "det hele, med måde".

Henvender sig til dig som ønsker at træne din selvkontrol samt opnå og bibeholde et vægttab.

Kostvejledningen handler også om nydelse og madglæde - bedre mad i mindre mængder.

Det tager tid at ændre vaner og nye vaner skal have fuld opmærksom og fokus, derfor sammensætte jeg et forløb der passer til lige netop dig og din hverdag samt er baseret på hvad dit mål er. Ring eller skriv for at få et tilbud på dette.

Enkelt rådgivning - Personlig møde

1,5 time personlig møde med kropsanalyse, gennemgang af kostvaner og udarbejdelse af en kostplan

Pris: 900 kr

Kostvejledning - online

Til dig som ikke har mulighed for personlig fremmøde, tilbyder jeg et onlineforløb. Vejledningen vil indeholde en telefonisk samtale første gang, hvor selve forløbet udbydes og vi vil sammen lave en fastsættelse af dit mål med forløbet.

Forløbet kan kombineres med coaching af egen træning i et lokalt fitnesscenter, hvor du vil få inspiration til din træning, så du vil føle at der sker en progression ud fra den målsætning du har med din træning.

Forløbet vil indeholde en kostplan, opskrifter, smartmodel samt dine vigtigste fokuspunkter. Du vil hver uge skulle lave en rapportering af din hverdag på godt og ondt. Jeg vil bidrage med sparring, motivation og behov for evt. justering under hele forløbet, hvor du må maile, sms og ringe når du har behov for dette.

Pris: Aftales nærmere - afhænger af dit behov

Der findes ingen nemme genveje til et varigt vægttab, der skal kæmpes og tages ansvar. Så er du klar til at tage ansvar for dit eget liv, kan jeg tilbyde dig min egen unikke løsning til, at du kan opnå dit mål samt vedligeholde dette mål med hjælp fra min livslange erfaring med mad og madvaner.

Min filosofi om mad er at vi ikke skal fornægte os noget, men det langt hen ad vejen handler om mængder og vaner. Ved at tage udgangspunkt i dine vaner og din kost, udarbejder vi sammen en kostplan som passer til dit madbudget og et forløb som giver plads til de ting som er vigtige for dig.

Jeg kan hjælpe dig med strategier og delmål som kan blive til en varig livsstilsændring, hvor du vil opleve at kunne leve og spise sundt på en nem og overskuelig måde.

En kostomlægning kan godt skaffe dig af med mange kilo, men set fra en sundhedsmæssig vinkel er det bedst at kombinere et vægttab med styrketræning for at mindske risikoen for tab af muskelmasse samt konditionstræning for at opnå en forbedring i kredsløbet.

Kombinationen af kostomlægning og motion, vil gøre det nemmere for dig at komme i kalorieunderskud og du vil sandsynligvis opleve at du taber dig hurtigere.

Lad os tage en snak om dine ønsker. ​Jeg ringer dig naturligvis op!

Grib chancen nu og få en uforpligtende snak om dine udfordringer, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer ind i din hverdag. Udfyld formularen med dit navn og nummer og  jeg giver dig et kald.​

​Jeg glæder mig til at høre fra dig! Jeg kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

rikke

Kost & Krop v/Rikke Crone

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kost & Krop v/Rikke Crone 

Amtsvejen 109 dør LA, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

CVR: 29353026

Kontakt mig

Telefon: 60216341

E-mail: rikkecrone@kost-krop.dk

Start din træning i dag!

Sociale medier

Facebook

Instagram