"Ønsker I måske en motiverende peptalk om sundhed, der faktisk ikke behøver at være en religion med kostprincipper som ingen kan leve efter."

Foredrag eller en peptalk for firma eller foreninger​​

​Jeg tilbyder ​foredrag eller en peptalk for firma eller foreninger​.

Firma/foreninger

​Mangler I et indspark i en travl arbejdsdag, hvor I ønsker at optimere hverdagen og fritiden så I får mere energi, så kan jeg tilbyde både vejledning af kost og foretage sundhedstjek/kropsanalyse af jeres personale på en motiverende måde.

​Desuden kan jeg tilbyde instruktørtimer i din virksomhed, hvor jeg kan instruerer jer og lave programmer til løbetræning, crossfittræning eller styrketræning. Det kan være i jeres egne fitness faciliteter eller outdoor på virksomhedens arealer, hvor alle kan være med uanset om man er begynder eller øvet.

​​

Ønsker I måske en motiverende peptalk om sundhed, der faktisk ikke behøver at være en religion med kostprincipper som ingen kan leve efter. Sundhed skal derimod tage udgangspunkt i den enkelte person som med små realistiske ændringer kan blive en gladere og sundere person fyldt med energi, så tilbyder jeg at komme med forbi med en peptalk om sundhed og livskvalitet.

​Eller et onlineforløb med medarbejderne som får sparring, motivation, kostplan, opskrifter mm. - selvføglelig med udgangspunkt i den enkel medarbejderes ønsker og prefærencer.

Eller hvad med et foredrag om sportsernæring som også kan være rigtig mad med konkerte eksempler på hvad det kunne være. Inspirationer til hvordan man kan spise i vintersæsonen med færre træningspas. Desuden vil I få gode råd om hvordan man bør spise før, under og efter et træningspas for at optimere sin præsentation.

​​

Ring for nærmere aftale på 60216341

Familierådgivning - brug for formidling af kostråd i børnehøjde

Kørt surt i madlavning til familien, overspisning, madpakker der aldrig bliver spist, kræsne børn og teenagere eller bare løbet tør for ideer.

Jeg kan tilbyde råd og hjælp til at ændre på vaner og miljøet omkring spisning samt indkøb til en sundere og nemmere hverdag. Vi aftaler et besøg, hvor jeg kan tilbyde at komme hjem til jer til en gennemgang af jeres daglige vaner i køkkenet og hjælp til få de rigtige varer i skabene.

Familierådgivningen kan også foregår på mit kontor, hvor vi sammen tager en snak om jeres udfordringer og finder frem til en løsning som passer ind i jeres hverdag.

​​

Ring for nærmere aftale på 60216341

Lad os tage en snak om dine ønsker. ​Jeg ringer dig naturligvis op!

Grib chancen nu og få en uforpligtende snak om dine udfordringer, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der passer ind i din hverdag. Udfyld formularen med dit navn og nummer og  jeg giver dig et kald.​

​Jeg glæder mig til at høre fra dig! Jeg kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

rikke

Kost & Krop v/Rikke Crone

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kost & Krop v/Rikke Crone 

Amtsvejen 109 dør LA, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

CVR: 29353026

Kontakt mig

Telefon: 60216341

E-mail: rikkecrone@kost-krop.dk

Start din træning i dag!

Sociale medier

Facebook

Instagram